Combustibili

Benzină & Motorină

De fiecare dată când oprești la Octano, ești pe mâini bune.

Avem grijă ca mașina ta să primească cel mai bun carburant, pentru ca tu să te bucuri de drum, fără nicio grijă. Ne pasă de calitatea mediului în care trăim și facem totul pentru a proteja lucrurile care contează cel mai mult pentru tine. De aceea, carburanții OCTANO respectă standardele de calitate EURO 5 și normele de protecție a mediului.

GPL

Gazul petrolier lichefiat e un combustibil alternativ eficient ca preț, care nu dăunează mediului înconjurător. GPL-ul pe care îl găsești la OCTANO nu este toxic, nu contaminează apa sau solul și are cea mai mică rază de inflamabilitate dintre combustibilii alternativi.

Care sunt avantajele unei instalații GPL?

ECONOMIC

Preţul de vânzare a GPL-ului la staţiile de alimentare este cu 50-60% mai mic decât cel al benzinei.

ECOLOGIC

GPL-ul e un combustibil adecvat pentru mașinile care trebuie să se încadreze în normele de poluare din ce în ce mai stricte.

SIGUR

Rezervoarele de GPL sunt fabricate dintr-un oţel special (tratat împotriva fisurilor), cu o grosime de 3,5 mm. Ele sunt fixate pe autovehicul cu platbande şi suporţi dimensionaţi să garanteze o ancorare stabilă, chiar și la accelerări sau decelerări extreme cu rezervorul plin.